Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Een aantal producten worden voor u op bestelling gemaakt. Dit betreft veelal de grotere producten uit de webshop. Mocht u vragen hebben over de levertijd, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Binnen Nederland

  • €5,- voor bestellingen onder de €99,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf €99,-
  • €50,- voor zware/grote bestellingen via transport

Naar België

  • €9,95 voor bestellingen onder de €99,-
  • €5,- voor bestellingen vanaf €99,-
  • €60,- voor zware/grote bestellingen via transport

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgers van PostNL, DHL of DPD. Nadat uw order is ingepakt ontvangt u via de e-mail een Track & Trace code waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. Liever uw bestelling afhalen? Dit is in overleg mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@pro-korfbal.nl. Wel draagt uzelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.